Értékelés: Keiko Kids Challenge 2020

A járványhelyzet kikényszerítette, hogy online edzésekkel pótoljuk a valóságosokat. A motiváció érdekében olyan játékot találtunk ki, amely tényleges edzéssel, de önálló digitális naplózással lehetővé tette, hogy a gyerekek heti kétszer aikidó készségfejlesztő gyakorlatokat végezzenek irányítottan.

A program 8 héten át zajlott, heti két online edzést kellett teljesíteni, illetve külön erősítő és technikai feladatokat elvégezni. Mindemellett volt öt, gyerekekre szabott zoomos előadás (Az aikidó története, Uesiba mester története, Szamuráj történetek 1-3.), amelyet a srácok akár vissza is nézhettek a Youtube-on. A program felénél és végénél rövid videót kellett feltölteni, bizonyítandó, hogy a technikákat adott övfokozatra elsajátították. Külön értékeltük az extrákat, ha valaki plusz feladatot végzett, a Hét Bajnoka lehetett. Az összes bajnok közül végül a legeredményesebbek a Challenge bajnokai lettek.

A Keiko Kids Challenge 2020 számokban:
Indult: 45 gyerek
Végzett: 25 gyerek
Bajnok volt legalább egyszer: 22 fő
Legalább 6 héten bajnok volt: 4 fő

A számokból is látszik, a program komoly volt. Sokan elvéreztek ugyan a 8 hét alatt (ez bizonyára az iskolai digitális követelményeknek is köszönhető), de sokan célba értek, és kitartásukkal méltán érdemelték ki a program elvégzésével járó diplomát és az új fokozatot. Csak az végezhetett, aki maradéktalanul teljesített minden feladatot, és mindezt a naplóba is adott időre rögzítette. Gratulálunk mindenkinek, akik sikerrel teljesítette a Keiko Kids Challenge 2020-at!

A programot sikerrel elvégző harcosok:

Bódai Benjámin, Bodor-Bakó Levente, Boncz Áron, Boros Bendegúz, Czégai Marcell, Cselőtei Márton, Fülepi György, Huffman Timothy, Kristin Máté, Lábas Márton, Lakos Márton, Major Dániel, Major Péter, Molnár Lehel, Molnár Zsombor, Mrazek Mirkó, Németh Áron, Németh Mátyás, Petőházi Dávid, Polt Milán, Somogyvári Zoárd, Szilvásy Bence, Sziráki Marcell, Vörös Ákos, Zsitva Màté

A program kiemelt bajnokai: Kristin Máté, Major Dániel, Major Péter, Szilvásy Bence

Köszönjük, hogy részt vettetek a játékban, biztosak vagyunk benne, hogy komoly fejlődést eredményezett a program mind mentális, mind fizikai értelemben. A teljesítést, illetve a bajnoki rangot feltüntető diplomákat és az övfokozatot szeptemberben kapjátok meg az oktatóktól.

(A digitális ügyintézésnek köszönhetően a tévedés jogát fenntartjuk. Ugyan igyekeztünk pontosan összesíteni a bejövő adatokat, de az utólagos naplózási lehetőségnek köszönhetően lehetnek eltérések. Ha nem vagy a listán, de úgy érzed, ott a helyed, kérlek írj levelet nekünk, utánajárunk a dolognak.)