Keiko a Bakonyban

Az idei nyár fordulópontot hozott a Keiko életében: bár az intenzív gyakorlási napok nem hiányoztak az Akadémia múlt évekbeli repertoárjából, elvonulós tábort már régen tartottunk. A csapat növekedésével tavaly év végén merült fel igény ottalvós táborra, és még a vírushelyzet sem tudott minket eltántorítani, hogy a táborozó csapat együtt maradjon, és júliusban bevegye a Bakonyt.

A helyszín pazar volt: az Eliza Vendégház luxus körülményeket biztosított erdei környezetben. Az edzések közti szünetet szaunázással, billiárddal, csocsóval, darts-cal, stb. lehetett elütni, vagy akár balatoni fürdőzéssel. Bár azért nagyrészt edzettünk 😊 …

Mert bizony sok edzés volt: a napot fmt-vel kezdtük és zártuk, illetve délelőtt és délután 2-2 óra harcművészeti gyakorlásból lehetett választani. A katori és az aikidó edzések párhuzamosan zajlottak, és mindenki azon vett részt, amihez éppen kedve volt. Az aikidó fedett, tatamizott helyszíne nyújtotta kényelmet a kardvívó edzéseken az erdei környezet izgalma ellensúlyozta… Végre lehetőség nyílt a sokak által kért suriken dobásra is. (Jövőre tamesigiri? 🙂 )

 

És bár tényleg napi 6 órát mozogtunk, mégsem fogytunk el – ezért a reggeliztető/ebédeltető cég, illetve az esti sütögetés/főzőcskézés volt a felelős.

Kiváló négy nap, jövőre ugyanitt! (Már le is foglaltuk… 🙂 )