Keiko Aikidó

a pusztakezes harcművészet

Harcias játék, de nem zúznak le? Korfüggetlenül gyakorolhatod? Hozzájárul a testi-lelki egészséged fenntartásához? Gyakorlati haszna is van?

Délelőtt? Este? Hétvégén?

Keiko Aikido

Az aikidó az egyik legismertebb japán harcművészet.  A Keiko Aikidó legfontosabb ismérve, hogy nagy hangsúlyt fektet a helyes testtartás és testhasználat kialakítására, aminek segítségével a technikákat  erőlködés nélkül, mégis hatékonyan tudjuk végrehajtani.

Ajánljuk azoknak, akik
– igényes testmozgásra vágynak,
– szeretik a könnyed harci játékokat
– hisznek az együttműködés (harmónia) erejében,
– a könnyedség és koncentráció megvalósításával szeretnének aktívan kikapcsolódni,
– nem szeretnek megszakadni, de nem ijednek meg az izzadságcseppektől.

Hogyan épül fel egy edzés?
Az edzés bemelegítéssel kezdődik, amely az ízületek finom átmozgatása és könnyed erőnléti gyakorlatok mellett a hangsúlyt az összehangolt testmozgásra fekteti. A bemelegítést légző- és testtartásjavító gyakorlatok követik, illetve speciális, páros gyakorlatok, amik segítségével a másikkal való kapcsolódásra koncentrálunk, és felismerjük, micsoda erő lakozik a harmónikus megoldásokban. A domináns részben, a technikázás során különféle alkalmazásokat tanulunk, amelyeket aztán szabad gyakorlás keretében megtanulunk spontán használni. Az edzést lazítás zárja. Ha bővebben szeretnél filozófiánkról olvasni, KATT ide vagy nézd meg intro videóinkat az oldal alján.

Hogyan tudsz csatlakozni?

Kezdőként az aikidó tanulásához három, 10-10 alkalmas alaptanfolyamon keresztül vezet az út, amelyek során kiemelt oktatói figyelemben részesülsz

A 3x10 alkalmas (Aikidó Harcművészeti Alaptanfolyam I., II., III. ) képzés során mélyen megtanulod a harcművészet alapjait, a könnyed testhasználat alapelveit, a támadások, védekezések, esések alaptechnikáit.

Tanfolyami részletek és jelentkezés>>