Nemzetközi
katori és aikidó
 
szeminárium
SZUGAVARA SZENSZEI
vezetésével

 

csak KEIKO tagoknak

2024. júl. 5-7. 

Edzések (p-szo-v)
péntek AIKI

16.00-18.00

szombat/vasárnap KATORI
9.00-12.00
15.00-18.00 

Edzésdíjak
aikidó (p) 10.000 Ft (30 euró)
katori (szo-v) 35.000 Ft (100 euró)

A szeminárium a nemzetközi Szugavara-iskola éves, magyarországi szemináriuma. Az idei edzőtábor rendkívül különleges, hiszen maga Szugavara nagymester látogat el hozzánk! Szenszeit elkíséri a finn katori vezető, Erkki is, de jönnek külföldről más magas rangú oktatók is. Részvételeddel hozzájárulsz, hogy a nemzetközi kapcsolat életben tartásával erősítsük a nemzetközi összertartást szakmai és emberi értelemben.

A szemináriumon Keiko tagok vehetnek részt. Az aikidón a Keiko Aikisok, a katorin az állandó tagok vagy akik minimum a JKA 2-es szintet elvégezték, illetve a sümegi Morinari Katori Klub gyakorlói. Kezdőbbek is bátran jöjjenek, hatalmas élmény lesz a szeminárium!

Az aikidó edzés az Akadémián lesz és maximum 20 fő vehet rajta részt. Szenszei aikidója igen speciális, lényegét tekintev is nagyon közel áll a miénkhez…
A katori szemináriumot tágas helyre szervezzük, hogy mindenki kényelmesen elférjen, de bizonyos létszám fölé nem megyünk. 

A jelentkezést mihamarább tedd meg az alábbi form kitöltésével. Helyedet a teljes vagy részösszeg befizetésével biztosítsd. A díjat készpénzben add Szabolcsnak. A teljes összeg befizetésének határideje május 31.

A szeminárium finn-magyar együttműködéssel valósul meg.

A szeminárium felépítése
Kezdőbbként és középhaladóként a szemináriumon lehetőséged lesz elmélyíteni tudásod, és tovább lépni adott szintnek megfelelően, a szemináriumvezető mellett a haladók folyamatosan segítik majd gyakorlásodat.

Beszámoló szenszei egy korábbi táboráról. Ill. érdemes megnézni videónkat különleges mesterünk különleges gondolatairól. 

    Regisztráció a budapesti Szugavara-szemináriumra, Keiko-tagoknak
    2024. július 5-7. (p-szo-v)