KEIKO
edzőtábor felnőtteknek
a Bakonyban
- kezdőknek is -

2022. március 31. - április 3.
(Cs-V)

Edzések
AIKI - KATORI - FMT

Díj
50.000 Ft
(szállás, 2x-i étkezés, oktatás díja az árban)


Jelentkezem

BETELT!

2020 után ismét táborozunk! Az aktív szombati edzéseket 2022-ben szüneteltetjük, helyettük az edzőtáborozásra fókuszálunk: egyrészt mert fontos, hogy az edzéskeretből kiszakadva intenzíven gyakorolhassunk, másrészt mert a közösségünk olyan emberekből áll, akikkel érdemes együtt lenni 🙂 Előző tábori beszámolónkat ITT olvashatod.

Tematika
Aiki - Katori - FMT

Oktatás
A táboron az edzések folyamatosan és párhuzamosan (is) zajlanak. Az edzések tematikusak: adott edzésen  előre meghirdetett témával foglalkozunk - ez alapján lehet majd választani. A reggelt egészségmegőrző mozgással (fmt) és meditációval lehet igény szerint kezdeni, utána szabadon választhatsz fegyveres és pusztakezes órák közül, kezdő szinttől a haladóig. Este szintén meditációval (relaxációval zárunk.)
Alapban az aiki edzések beltéren, a katori edzések kültéren (az erdő ölelésében) lesznek. A hűvös a kardozáshoz nem akadály, eső esetén módosítjuk a menetrendet, és osztozunk a termen az aikidósokkal. Lesz iaijutsu is - az azért a tatamin. 

Elmélyülés
A sok és intenzív edzésnek köszönhetően komolyan előre léphetsz a szintedet illetően, és foglalkozhatsz haladóbb technikákkal.

Image
Image
Image

Díj: 50.000 Ft/fő*, amely tartalmazza:

  • 3 csillagos szintű szállás 3 éjszakára, Városlődön, az Eliza Vendégházban. Bővebben
  • Ellátás (csütörtök: vacsora, péntek: reggeli/vacsora, szombat: reggeli/vacsora, vasárnap: reggeli);
  • oktatói díj;
  • lazulás: szauna, közösségi terem biliárddal, darts-cal.

* A díjazás min. 16 fő részvétele esetén érvényes. A megadott ár fölé nem megyünk, kevesebb jelentkező esetén a tábort nem tartjuk meg. (max. 30 fő)

Egyéb tudnivalók: az utazást egyénileg oldjuk meg, de segítség gyanánt telekocsikat szervezünk. Az ebédet is önálló intézi mindenki: lehet rendelni, ill. a közelben van Lidl/Aldi.

A jelentkezés menete
Regisztráció: január 20-ig, 20.000 Ft átutalásával.
FONTOS! A szállást január 20-ig tartják nekünk. Ha erre az időpontra nem jön össze a létszám, le kell mondjuk. 

    Regisztráció a felnőtt edzőtáborra
    2023. június 22-25. (cs-v)