Keiko regisztráció 

Ez az oldal belső használatra van, és azért láthatod, mert gyakorlóként/szülőként tagjává kívánsz válni a Keiko közösségnek. Szeretettel köszöntünk! Fontos tudnod, hogy az edzéseket kizárólag akkor folytathatod, ha az alábbi regisztrációs ívet kitöltöd. Felnőtt gyakorlóként a felnőttek,   szülőként a gyerekek regisztrációs ívét töltsd ki.
Az ív letővé teszi számodra, hogy részleteiben megismerd működési (pl. a fizetéssel kapcsolatos) alapelveinket. Mostantól a kapcsolattartás és a befizetéseket igazoló számlák kiküldése elektronikusan történik,  ezért fontos, hogy használatban lévő email címe(ke)t adj, és a változásról tájékoztass minket. 
Bármilyen adatváltozás esetén, kérünk, a iroda@keiko.hu címre küldj emailt. 

Fontos dokumentumok:
Adatvédelmi tájékoztató
Gyerekek fizetésére vonatkozó tájékoztató
Felnőttek fizetésére vonatkozó tájékoztató

  Regisztrációs ív GYEREKEKNEK
  Keiko Harc- és Mozgásművészeti Akadémia

  Hozzájárulás ahhoz, hogy az edzéseken és Keiko-programokon fényképek/videók készüljenek, amelyeken esetlegesen gyermekem is szerepel. A Keiko ezen képeket marketing célokra felhasználhatja. (Ez nagy segítség nekünk 🙂 És természetesen kérés esetén az adott képet töröljük.)

  Megismertem az oldal Adatvédelmi Szabályzatát, és elfogadom a fizetéssel kapcsolatos elvárásokat. Tudomásul veszem, hogy adott tanévban az oktatási díjat szeptembertől/csatlakozásomtól júniusig (10 hónapon át) minden hónapban fizetnem kell, kihagyásaimtól függetlenül.

   Regisztrációs ív FELNŐTTEKNEK
   Keiko Harc- és Mozgásművészeti Akadémia

   Az Aikidó gyakorlását ekkor kezdtem* (év):

   hónap:

   a kezdetek óta teljesített (becsült) aikidó edzések száma:

   A Katori gyakorlását ekkor kezdtem* (év):

   hónap:

   a kezdetek óta teljesített (becsült) katori edzések száma:

   Taggá válásomat követően a következő fizetési opciót választom:

   Hozzájárulok, hogy az edzéseken és Keiko-programokon fényképek/videók készüljenek, amelyeken esetlegesen én is szerepelek. A Keiko ezen képeket marketing célokra felhasználhatja.

   Megismertem az oldal Adatvédelmi Szabályzatát, és elfogadom a fizetéssel kapcsolatos elvárásokat. Tudomásul veszem, hogy az oktatási díjat minden hónapban fizetni kell.